Çalıştay

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne Ulaşım Bilgileri

Küçült Yazı Tipi Büyüt
GreenMetric Türkiye Ulusal Çalıştayı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü (Merkez Kampüs) Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenecektir.

Zonguldak’a Ulaşım Bilgileri

Zonguldak Şehir Merkezi ile Havalimanı arası mesafe 44,7 kilometredir. Yolculuk, araçla 40 dakika, otobüsle yaklaşık 1 saat sürmektedir. Havaalanından Zonguldak Merkeze ulaşımı sağlayan servisler mevcuttur. Uçak iniş saatleriyle servis kalkış saatleri paraleldir.

Zonguldak-İstanbul arası mesafe 330 kilometredir. Yolculuk, araçla 4 saat, otobüsle yaklaşık 5 saat sürmektedir.

Zonguldak-Ankara arası mesafe 275 kilometredir. Yolculuk, araçla 3 saat 15 dakika, otobüsle yaklaşık 4 saat sürmektedir.

Zonguldak-İstanbul Havalimanı arası mesafe 357 kilometredir. Yolculuk araçla yaklaşık 4 saat 35 dakika sürmektedir.

Zonguldak-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı arası mesafe 297 kilometredir. Yolculuk araçla yaklaşık 3 saat 35 dakika sürmektedir.

Zonguldak-Ankara Esenboğa Havalimanı arası mesafe 288 kilometredir. Yolculuk araçla yaklaşık 3 saat 15 dakika sürmektedir.

Şehir Haritası